Cupa Gărâna Open la tenis de câmp, singura competiţie care se organizează în ţara noastră pe un teren cu iarbă, la o altitudine de 1.000 de metri, se desfăşoară de 18 ani într-un sătuc de la poalele Muntelui Semenic.

„Am făcut acest lucru din pasiune pentru tenis. Nu a fost uşor, dar am avut ajutor din partea prietenilor. Au fost construite ziduri de sprijin de patru metri înălţime, a fost mult de muncă pentru că a trebuit totul nivelat, dar până la urmă am reuşit. Este singurul teren pe iarbă din România şi, mai mult decât atât, la o mie de metri altitudine. Eu nu mai ştiu să fie altul pe iarbă”, a declarat luni, pentru AGERPRES, Adina Schuster, organizator al manifestării.

Adina Schuster este antrenoare de înot, însă tenisul de câmp este pasiunea ei, fapt pentru care a reuşit să amenajeze terenul şi să organizeze, timp de aproape 20 de ani, Cupa Gărâna Open. La competiţia din acest an, care s-a desfăşurat atât la simplu, cât şi la dublu, au participat 30 de amatori ai acestui sport, din Reşiţa, Timişoara, Bucureşti, Piteşti, dar şi din ţara vecină, Serbia.

Pentru participanţi, Gărâna Open este, în primul rând, un prilej de a se bucura împreună de natură şi de mişcare în aer liber. În plus, cu toţii sunt mulţumiţi de felul în care este întreţinut terenul.

Câştigătorii au primit, din partea organizatorilor, medalii, diplome, tricouri şi cupe, oferite cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin.

AGERPRES

Sursa: Facebook.com

Articolul precedentPrimii pui de zimbru născuți în sălbăticie în Munții Țarcu VIDEO
Articolul următorIncendiu în urdiniș FOTO