Gabriel Găină, un fotograf foarte cunoscut din Oțelu Roșu, a fost bătut chiar în timp ce strângea semnături pentru campania ”Fără penali în funcții publice”.

Gabriel Găină nu este membru USR, ba chiar este președintele Partidului Verde filiala Oțelu Roșu, dar s-a implicat activ, de câteva luni bune, în strângerea de semnături în cadrul acestei campanii.

Astăzi acesta a activat în fața unui supermarket din Oțelu Roșu moment în care efectiv a fost luat la bătaie, moment surprins de camerele de luat vederi.

”În cursul zilei de astăzi un voluntar al campaniei „Fără penali în funcții publice” a fost agresat în fața unui supermarket din Oțelu Roşu.

USR Caraș-Severin condamnă orice formă de violență. Nu ne vom lăsa intimidați şi vom continua să strângem semnături.

Vă așteptăm mâine dimineață începând cu ora 10:00, la Lidl Oțelu Rosu” a scris USR Caraș-Severin pe pagina sa de facebook în postarea care conține și filmarea bătăii.

”Ne vedem mâine în Oțelu Roșu! La Poliția Oțelu Roșu s-a înțeles astăzi diferența majoră dintre un eveniment (așa cum este el în lege) și un event FB, mai ales că noi nu vom fi statici, nu organizăm protest, nu adunăm oameni într-un loc, nu blocăm traficul și nu ocupăm niciun spațiu, noi acționăm itinerant, cu liste de semnături și pliante!” a scris și Gabriel Găină pe contul său.

 

Articolul precedentPerioada concediilor vine cu recomandări la trecerea frontierei
Articolul următorSalvatori din … instinct