O farmacistă din Timișoara a fost atacată de un bărbat care i-a cerut, inițial, să-i vândă un medicament care se eliberează doar pe bază de rețetă medicală.

Femeia l-a refuzat iar omul a devenit agitat, s-a repezit să răscolească printre rafturi și să o amenințe pe femeie. A furat până la urma zece cutii de Rengenol și 2000 de lei, bani aflați în casa de marcat.

Medicamentul respectiv este indicat în tratamentul obeziiății, dar poate da dependență și, în cazul unei surpadoze, provoacă halucinații. El are însă și multiple contraindicații, fiind extrem de periculos daca este luat fără prescrpiție medicală. Din fericire, farmacista nu a pățit nimic și, imediat după ce hoțul a fugit, a reușit să dea alarma. La fața locului s-au deplasat  politistii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara,care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentRaed Arafat, la Realitatea PLUS: „Există informații în spațiul public menite să creeze haos și să scadă credibilitatea autorităților”
Articolul următorRaed Arafat, la Realitatea PLUS: „Există informații în spațiul public menite să creeze haos și să scadă credibilitatea autorităților”