La conferința de presă în care a fost anunțat rezultatul cercetării sociologice vicepreședintele Gheorghe Falcă a fost înconjurat chiar de cele două locomotive.

Potrivit cercetării sociologice a liberalilor Marcel Vela ar avea peste 50 de procente în favorabilitatea cărășenilor și doar 15% neîncredere iar primarul Ioan Popa 47,8% încredere și doar puțin peste 16% dintre cărășeni ar fi neîncrezători în edilul Reșiței.

Ion Mocioalcă a reușit să adune cel mai mare capital de neîncredere, aproape peste 40% în timp ce favorabilitatea îi este undeva la puțin peste 20 de procente.

Alți doi liberali, Jaro Marșalic și Valeria Schelean sunt în jurul a 20 de procente favorabilitatea, deputata Schelean având un procent ceva mai mare la neîncredere.

Cercetarea sociologică se încheie cu Luminița Jivan care reușește să-l surclaseze pe Ion Tabugan având aproape 15 procente de încredere, în timp ce deputatul ALDE ar avea doar 12 procente.

Cercetarea, făcută de Novel Research, a cuprins un eșantion național de 26.000 de repondenți și a fost realizată în perioada noiembrie 2018.

Articolul precedentCod galben de vijelie
Articolul următorCaraș-Severinul are un nou inspector școlar general