Dosarul ,,Referendumului” este o mizerie politică, a afirmat fostul președinte PSD Liviu Dragnea, în primul său interviu după 396 de zile de detenție, acordat în excusivitate Ancăi Alexandrescu, pentru Realitatea Plus.

,,De exemplu, dosarul meu cu referendumul. O mizerie politică, de la un cap la altul. Am avut multe discuții în care Vasile Dâncu, prietentul meu cel mai bun, era prietenul meu cel mai bun, știu că era foarte revoltat și îi certa serios pe cei de la SRI, vorbind destul de deschis , că este un dosar politic și că trebuie să înceteze practicile astea în care SRI se implică în viața politică și, mai rău, sau la fel de rău și de grav, se implică în acțiunile Justiției.” a afirmat Liviu Dragnea.

,,Cum să spun, oamenii mai au revelații și își mai schimbă părerile,” a mai afirmat fostul lider PSD, referindu-se la Vasile Dâncu.

Liviu Dragnea a fost condamnat în dosarul Referendumul la doi ani de inchisoare cu suspendare si la un termen de incercare de patru ani. El a fost acuzat de DNA de folosirea influentei sau a autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau altul de foloase necuvenite. 

Articolul precedentVIDEO EXCLUSIV Primul interviu al lui Liviu Dragnea din închisoare: Nu m-au îngenuncheat nici aici. M-au condamnat total nevinovat
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 10. Becali se întoarce în politică