24,803,420.22 lei investiți în două proiecte majore de modernizare a infrastructurii din Reșița. Astăzi am semnat contractele de execuție 
 
A fost semnat semnat contractul de execuție pentru lucrările de REABILITARE A STRĂZILOR CALEA TIMIȘOAREI ȘI BÂRZĂVIȚEI, din cadrul proiectului „Înnoirea parcului de material rulant al operatorului de transport public, inclusiv implementarea Sistemului automat de taxare”, și de REABILITARE A PODURILOR PESTE RÂUL BÂRZAVA ȘI BÂRZĂVIȚA.
Aceste investiții sunt finanțate prin POR 2014-2020 și bugetul local și au o valoare de 23.120.298,66 lei fără TVA, respectiv de 1.683.121,62 lei fără TVA. Durata de implementare este de 18 luni.
 
Prin aceste investiții se vor moderniza Calea Timișoarei – între Calea Caransebeșului și str. Grădiște (2.563 metri liniari) – și strada Bârzăviței – de la Calea Timișoarei la fabrica Arsenal (283 m). Se va realiza o reconfigurare generală a străzilor menționate, se vor efectua lucrări la rețele de canalizare și de iluminat public, se vor amenaja noi parcări, iar spațiul public va fi dotat cu mobilier urban nou. Toate lucrările vor ține cont de nevoile persoanelor cu dizabilități. Totodată, se va implementa un sistem modern de management al traficului și de supraveghere video pentru siguranță rutieră.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentCriza carburanților. Virgil Popescu, ferm convins că România va avea cele mai mici prețuri din UE, după Ungaria
Articolul următorFlorin Cîțu și-a dat demisia de la șefia Senatului