Din nou accident pe centura Caransebeșului

Un nou accident rutier s-a produs vineri pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș.

Un nou accident rutier s-a produs vineri pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș.

Vineri, la ora 16.42, pe DN 6, pe Centura ocolitoare a Municipiului Caransebeș, a avut loc un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a 4 persoane.
Din primele cercetări a rezultat faptul că un conducător auto de 30 de ani din Timișoara, în timp ce conducea un autoturism din direcția Lugoj către Orșova s-ar fi angajat în depășirea autoturismului din fața sa și ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 29 de ani din județul Arad.
”În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a celor 2 conducători auto și rănirea gravă a  2 persoane, o tânără de 27 de ani din prima mașină și o femeie de 31 de ani din a doua mașină. Toate cele 4 persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă” spune inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.