Ofițerii anticorupție și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a percheziționat astăzi APIA Caraș-Severin și biroul lui Răzvan Mihăilescu, șeful Serviciului Măsuri Speciale după ce l-au prins în flagrant luând mită, spun procurorii.

”Facem verificări, audiem martori, pentru o faptă de luare de mită” ne-a confirmat Laura Iancu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Se pare că Mihăilescu ar fi cerut 1.500 de euro mită pentru a favoriza pe cineva, bani care i-ar fi primit în tranșe de 500 de euro, astăzi fiindu-i remisă, cred ofițerii DGA, a doua tranșă de 500 de euro.

Mihăilescu a fost acuzat și de deputatul Valeria Schelean în 2012 că s-ar implica în activitate politică făcând campanie alături de tatăl său, primarul Petru Mihăilescu din Bolvașnița, în localitatea Vârciorova. Potrivit declarației de avere Mihăilescu are mai multe terenuri, case și apartament în Reșița dar și un depozit bancar de 180.000 de lei, două autoturisme și o motocicletă.

Articolul precedentPompierii și-au pus viața în pericol pentru… un cățeluș FOTO
Articolul următorCirculație închisă pe DN 58 la sfârșit de săptămână