Un cititor revoltat a pus pe contul său de Facebook mai multe fotografii îngrozitoare cu felul în care arată un drum județean: DJ 587 care leagă satul Fîrliug de localitățile Dezești și, apoi, Zorlențul Mare, până la ieșirea pe DN 58.

”Dragi prieteni, daca maine nu aveti program, va invit sa va delectati intr-o plimbare pe DJ 587 Firliug-Dezesti, denumit din Antichitate „Drumul plangerilor”.
Povestile din strabuni releva ca pe acest drum cerurile se deschid, Dumnezeu si toti sfintii fiind mai aproape de cei care il parcurg.
Se mai spune ca, pe parcursul celor 5 km, calatorii se regasesc pe ei, in forma lor primordiala, necizelata si nealterata de manierele sociale dobandite prin educatie. Acestia intra intr-o stare de regresie, majoritatea relevand ca pe parcursul drumului s-au intors intr-o epoca atat de indepartata, incat nu ar putea-o identifica.
Nu vreau sa ofer mai multe detalii, insa va invit, cu draga inima, sa descoperiti cele stiute si nestiute, cele rostite si nerostite, pe aceasta cale primordiala a existentei.
Multumim celor aflati la conducerea judetului, primariei etc. pentru faptul ca nu au alterat valoarea acestui patrimoniu sacru, modernizandu-l” scrie autoarea fotografiilor pe contul său de Facebook.

Articolul precedentZiua imnului național marcată la Reșița
Articolul următorÎnvățăm din greșelile trecutului: program mărit la pașapoarte în luna august VIDEO