Drama unui tânăr din Caras Severin a început în ziua în care a avut neșansa să se urce pe motocicleta condusă de un prieten de-al său, care avea la acea vreme doar 16 ani. Nu avea permis, nici poliță RCA. Într-o intersecție cel care conducea motocicleta nu s-a asigurat, iar un autoturism de teren i-a lovit în plin.

Cei doi tineri aflați pe motocicletă au fost grav răniți. Cel care era pasager a necesitat 148 de zile de ingrijiri medicale. El a cerut  daune morale de 300.000 de euro. Judecatoria Caransebes si Curtea de Apel Timisoara i-au acordat victimei daune morale de 80.000 de euro, aratand ca in urma accidentului si a interventiilor chirurgicale la care a fost supus, piciorul stang al adolescentului a fost scurtat, iar cicatricile ramase sunt de natura a-l complexa pe tanar fata de cei din jur.

Pentru că motocicleta nu avea poliță RCA, daunele vor fi plătite, cel mai probabil, de Biroul Asiguratorilor Auto din Romania

Cel care a provocat accidentul a fost trimis in judecata pentru conducere fara permis, punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat si vatamare corporal din culpa.

Articolul precedentBilanț coronavirus 11 iulie: 698 de cazuri noi și 24 de decese
Articolul următorFurtuni și ploi torențiale în vestul țării. Atenționare meteo cod galben pentru mai multe județe