Dan Negru, vedeta de la Antena 1, a vizitat staţiunea Băile Herculane, locul unde spune că şi-a petrecut vacanţele copilăriei. A publicat pe pagina personală de Facebook un filmuleţ, în care arată stare avansată de degradare a clădirilor istorice.

„Herculane. Cel mai mare jaf din istoria turismului românesc s-a petrecut aici! Romanii au descoperit stațiunea asta acum 2.000 de ani. Era locul preferat al aristocraților romani, senatorii romani veneau aproape în fiecare vară aici. Imperiul Austro-Ungar mai apoi a ridicat și mai mult stațiunea asta pentru ca ai noștri să o doboare în doar 30 de ani. Așa arată Herculane acum, în august 2018. Culmea, cei care au îngăduit tot jaful ăsta, toată tâlhăria asta apar în continuare la televizor, îi vezi prin ziare, sunt bine, mersi. Vacanțele de vară din copilăria mea mi le-am petrecut aici, la Herculane. Și de asta, de fiecare dată când vin aici, matur fiind, îmi vine să caut o pușcă pe undeva și să mă întorc cu ea la București. Așa arată Herculane în august 2018. O tâlhărie, un jaf!”, este mesajul lui Dan Negru care însoțește filmarea de la Băile Neptun.

Titlul dat filmării, dar și haștagurile pe care le-a alea Dan Negru pentru postare vorbesc de la sine… „Construită in 2000 de ani… Distrusă in 20… #centenar #tuvangura”.

Construită in 2000 de ani…Distrusă in 20…#centenar#tuvangura

Publicată de Dan Negru – Oficial pe Duminică, 5 August 2018

Sursa Facebook

Articolul precedentCongres al Cadrelor Didactice din România şi al Cadrelor Didactice de Etnie Română de peste Hotare
Articolul următorO nouă misiune de salvare a Jandarmilor Montani FOTO