#ROCK pe un platou panoramic deasupra Reşiţei.

Într-un loc de poveste, timp de trei zile, pe dealurile Resiţei, vor răsuna hituri pe care le fredonaţi în timp ce conduceţi maşina: „In the Shadows” şi „First day of my life” ale trupei The Rasmus, sau „Flori de Mai” de la Alternosfera, vom avea spectacol total oferit de Emir Kusturica sau Alex Calancea, şi vom gusta rock adevărat cu legende cum sunt UDO şi Doro sau Massive Wagons, aceştia fiind doar câţiva dintre artiştii care şi-au notat deja în calendar concertele din Poiana Golului.

Custom Concepts / Custom Stories / Custom Rock for Custom People

CUSTOM Reşiţa este povestea omului liber care simte şi gândeşte, care nu este îngrădit de norme, care redescoperă o nouă legătură cu muzica de calitate şi natura, deasupra unui oraş industrial, care este în plin proces de CUSTOMizare.

Oldies but goldies are about to meet the NEW!

CUSTOM Reşiţa este un eveniment care nu ţine cont de concurenţă şi nu este reticent faţă de ea, din contră, o acceptă ca upgrade de ţară! Generaţiile noi sunt „în vizor”, încurajate de valori reale: părinţi şi părinţi ai părinţilor, generaţii diferite la un loc, împărtăşind nu doar muzică, ci mai ales experienţă, indiferent de trend, stil sau vârstă. Urcăm un public urban într-un mediu natural, înconjurat de activităţi creative şi trupe de rock care au creat istorie.

”Îmbrăţişăm şi venerăm ENERGIA care pulsează prin mulţime şi uneşte într-o armonie perfectă oameni care altfel nu s-ar fi cunoscut, FOCUL pe timp de noapte, înălţător şi atractiv, ROCK-ul, o împletire de ritmuri şi stiluri, acel AUTENTIC care pune în mişcare două elemente esenţiale: mintea şi sufletul.

Împărtăşim cu voi curajul de a exprima o stare de moment şi un sentiment de prietenie, o ideologie, o emoţie, o cale, dorinţa de CUSTOM, de schimbare, de a fi altfel.

Vă aşteptăm aici cu pasiunile voastre, cu tot cu prieteni şi copii, pentru că suntem pregătiţi să descoperim împreună noi poveşti de viaţă.

Am pus deja în vânzare biletele care au un preţ special până pe data de 15 martie: un abonament de trei zile – 150 lei redus de la 250 de lei, preţul întreg” transmit organizatorii.

Custom Reşiţa, festivalul organizat de Primăria Municipiului Reşiţa în parteneriat cu GNB Agency, a prins viaţă, timid, anul trecut, însă pentru 2019 lista de artişti internaţionali cuprinde nume importante dintre care, astăzi, vă facem cunoscute doar şase:

The Rasmus / U.D.O. / Massive Wagons / DORO

Emir Kusturica & The Smoking Orchestra

Alex Calancea / Alternosfera

Mai multe detalii pe:
Facebook: https://facebook.com/customresita
Instagram: https://instagram.com/customresita
Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-custom-resita-40485/

 

Articolul precedentSenatorul Chisăliță încearcă să lămurească declarațiile pentru care a fost criticat
Articolul următorMihai Goțiu a solicitat comisie de anchetă parlamentară a abuzurilor din Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului