Sistemul sanitar românesc își arată încă o dată neputința. Realitatea TV vă prezintă în exclusivitate o altă dovadă că unele laboratoare de analize de la noi își bat joc de viețile pacienților. De data aceasta este vorba despre bacteria Clostridium, care ar putea ucide un copil și pe care angajații unui laborator au ignorat-o. Puși în fața documentelor, medicii au refuzat să comenteze.

Timp de o lună, o mamă, Ana Maria Blindaru, a privit neputincioasă cum copilul ei de 3 ani se simte din ce în ce mai rău. Primul medic care l-a văzut i-a recomandat un set de analize, inclusiv pentru bacteria Clostridium Difficile.

Cu analizele teoretic bune, starea copilului se înrăutățea văzând cu ochii. Mama lui nu a acceptat situația.

Femeia a mers la încă un laborator să refacă analizele. Probele au mers în Germania, iar rezultatul a fost ca un șoc!

Abia acum copilul ei a primit și tratamentul adecvat. Femeia spune că viața puștiului a fost pusă în pericol și vrea un răspuns din partea responsabililor.

În acest caz s-au autosesizat și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, care fac acum cercetări. Cazul a ajuns și la urechile Casei de Sănătate, mai ales că laboratorul decontează serviciile de la stat.

Cazul iese la iveală la mai puțin de o săptămână după un experiment făcut de Realitatea TV. Atunci, am pus bere și suc de mere în loc de urină și niciunul dintre cele trei laboratoare private nu a descoperit diferența. Mai mult, unele au găsit găsit leucocite și celule epiteliale în bere și suc.

Vezi materialul exclusiv în VIDEO!

 

.

Articolul precedentLa Moniom omul sfințește locul FOTO
Articolul următorMunicipalitățile din România pot aplica pentru Wi-Fi gratuit în spațiile publice