Anunțată drept cea mai mare acțiune eco din Moldova Nouă, campania #UrbanSmARTa dezvăluit rezultatul multor ore de muncă, ambiție, răbdare și creativitate.

10200 de dopuri au fost folosite din totalul de 15925 colectate în 60 de zile, de la locuitori pentru a da naștere unui tablou uriaș, menit să reprezinte un simbol pentru Casa de Cultură Moldova Nouă, anume dezvoltarea de pe toate ramurile, de care Casa de Cultură s-a bucurat în ultimul an.

Ideea inițială de a realiza un astfel de concept i-a aparținut lui Dorin Tismănariu, după o inspirație și un șir de încurajări venite de la EcoStuff Romania. Schița conceptului a fost realizată de tânara Teodora Scorțan, iar montajul efectiv de Dorin Tismănariu și de către voluntarii Casei de Cultură Moldova Nouă.

”Cu această ocazie, Casa de Cultură Moldova Nouă adresează primele mulțumiri către voi, toți cei care ați făcut o treabă admirabilă prin decizia de a păstra dopurile de la sticlele de plastic alăturându-vă cauzei, deși nu știați încotro va merge rezultatul final!

Pentru sprijinul de a vedea „sus” această creație, adresăm un val mare de mulțumiri colegilor noștri de la Serviciul de Gospodărie Locală și Serviciul de Iluminat Public!

De asemenea, mulțumiri și celor care au oferit un ajutor de orice natură, în tot procesul de creație, pentru ca această formă să prindă contur! Cumulat, fiecare persoană implicată, mai mult sau mai puțin, a fost importantă și apreciem cu tot respectul fiecare ajutor oferit.

Așadar, rezultatul campaniei #UrbanSmART e vizibil de astăzi pe perete stâng al Casei de Cultură Moldova Nouă. Dacă ne vizitați și dacă vă place rezultatul, așteptăm să realizați o fotografie, un selfie, și să ne etichetați pagina de Facebook!” a postat instituția pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Casa de Cultură Moldova Nouă