Deși au jucat tot meciul cu aceleași 7 jucătoare, HC Dunărea Brăila Divizia A a făcut un meci bun în meciul din deplasarea pe care au avut-o la Piatra Neamț. Fetele pregătite de Cristian preda au pierdut doar la două goluri diferență meciul cu echipa de pe locul 2 în seria A din Divizia A, după ce la pauză scorul a fost egal.

Brăila a marcat primul gol al meciului prin Amalia Terciu, apoi HCF Piatra Neamț a marcat de 3 la rând. În minutul 9 Brăila a egalat la 4, pentru ca în minutul 14 gazdele să se detașeze din nou la două goluri, scor 8-6. Brăila a revenit și a egalat la 9, apoi din nou gazdele s-au distanțat la două goluri, dar la pauză scorul a fost egal, 13-13.

În repriza a doua gazdele au marcat primul gol, după care Brăila a reușit să treacă în avantaj în minutul 37, scor 15-16. HCF Piatra Neamț a marcat apoi de trei ori la rând și a revenit la conducere și Brăila nu a mai reușit până la final decât să se apropie la un gol. La final HCF Piatra Neamț a câștigat cu 24-22 (13-13). 

Pentru HC Dunărea Divizia A Brăila au marcat: Amalia Terciu – 6 goluri, Cristina Surdu -5, Andreea Sandu -4, Adelina Iordache -4, Ioana Conțu -2, Iulia Sava -1. În poartă a apărat Alexandra Perianu. Deși au fost pe foaia de joc, Iasmina Ichim, Diana Gașpar și Andreea Dinu nu au jucat în acest meci.

Pentru HCF Piatra Neamț au marcat: Mazilu -11 goluri, Creangă 5, Roșca -3, Dâdă -3, Nica -1, Petrariu -1 

Articolul precedentMarian Apostol recidivează… literar
Articolul următorDin 2 martie se depun cererile unice de plată la APIA