Aproape 86.000 de infecții respiratorii acute se înregistrează la nivel național, în scădere faţă de săptămâna trecută. Au fost confirmate 19 cazuri de gripă în Bucureşti și 7 județe.

 

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile anunță că în săptămâna 2 – 8 decembrie, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute a fost de 85.976, cu 2.72% mai mic față de aceeași săptămână a sezonului precedent și cu 2.73% mai mic față de săptămâna trecută.

Au fost raportate 12 cazuri de infecșii respiratorii acute severe, cu două mai multe față de săptămână precedenta și cu 4 mai multe față de aceeași săptămână a sezonului precedent.

Până acum, nu a fost comunicat niciun deces confirmat cu virus gripal.

De la începutul sezonului au fost confirmate 19 cazuri de gripă în București și în județele Argeș, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Iași și Timiș.

Articolul precedentArad: Ce declară fostul premier Viorica Dăncilă despre cazul „PSD Arad” la DNA și despre amestecul în acest caz
Articolul următorArad: 60 de șantiere cu lucrări feroviare, deschise vestul României, de către CFR Infrastructură. LISTA COMPLETĂ