Prea mult timp aceste zone au fost ocolite de reprezentanții administrației locale și au ajuns să arate sub orice critică. Acum s-a început cu accesul dinspre Caransebeș, unde cei de la Direcția de întreținere intervin pentru a reface rigolele de pe marginea drumului și pentru a îndepărta vegetația crescută ani la rând în mod necontrolat.

 
„Anunț, pe această cale, toți proprietarii de terenuri din zonă că au obligația să își întrețină într-un mod corespunzător proprietățile. Este inadmisibil ca, la nici măcar un metru de un drum național, unele persoane să ridice construcții ilegale. Pe lângă problema de estetică pe care orice om civilizat o observă la poarta de intrare în oraș, există și un adevărat pericol în cazul unor accidente. Nu degeaba este interzis prin lege să construiești la distanță de minim 10 metri de un drum național, chiar dacă terenul este proprietate privată.
 
Astfel, îi rog pe cei care se știu în astfel de situații să înceapă să își desființeze construcțiile ilegale. În perioada următoare o să facem controale pe această temă și, chiar dacă acest demers nu este unul care are ca scop aplicarea de amenzi, cei care nu respecă legea vor plăti”, a declarat primarul din Reșița.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentMaratonul vaccinării la Reșița: fără programare, imunizare cu Pfizer
Articolul următorAtentionare cod portocaliu de ploi torențiale în vestul țării