Întruniți în ședință de îndată, consilierii locali reșițeni și-au exprimat prin vot al marii majorități acordul de principiu în vederea asocierii municipalității cu clubul de fotbal Luceafărul Oradea, astfel încât, din toamnă, în Valea Domanului să activeze o echipă de Liga a II-a.

După ce oficialii CSM Reșița și reprezentanții administrației publice locale au ajuns la o înțelegere cu omul de afaceri Nicolae Sarcină, cel care controlează clubul de fotbal din Oradea, Consiliul Local Reșița și-a dat acordul în vederea asocierii, ocazie cu care au fost de acord să pună la dispoziția noii echipe baza sportivă „Mircea Chivu” și să susțină în continuare echipele de copii și juniori.

„Practic, cu aceeași bani, poate chiar cu mai puțini decât am cheltuit  până acum, vom avea echipă în Liga a II-a, într-un eșalon superior. Investitorul se va ocupa de plata salariilor jucătorilor, antrenorilor și staff-ului administrativ, în timp ce, noi, Consiliul Local, vom acorda finanțare pentru întreținerea stadionului, pentru acoperirea cheltuielilor cu deplasarea echipei și vom finanța în continuare centrul de juniori”, a explicat consilierul local Hadrian Popescu, liderul Grupului PNL din Consiliul Local Reșița.

Imediat ce municipalitatea reșițeană va dobândi  calitatea de membru în cadrul asociației sportive, numele acesteia va fi schimbat din Luceafărul Oradea în CSM Reșița.

Articolul precedentCOD ROȘU de inundații în Caraș-Severin FOTO-VIDEO
Articolul următorIntervenții nocturne ale pompierilor datorită codului roșu de indundații