Prezent la Reșița pentru a face ordine în filiala Caraș-Severin a Partidului Social Democrat, secretarul general al PSD a declarat că social-democrații sunt cei mai vânați ”de sistem”.

El a spus că nu numai membrii de partid sunt vânați, ci și soțiile acestora și membrii familiei, copiii.

„Vom merge mai departe cu Ordonanţa pe Coduri, aşa cum am anunţat.

Încă cerem noi, cei din partid, domnului Tudorel Toader, un text legat de amnistiere. Nu dăm înapoi pe acest subiect. Noi am fost votaţi de români şi pentru a face dreptate până la capăt. Lupta cu oamenii ăştia este complicată. PSD este, la această oră, cel mai vânat partid din România.

În proporţie de 75%, toate conducerile judeţene şi centrale sunt într-o formă de anchetă. Dar nu că sunt anchetaţi colegii noştri, dar sunt anchetaţi împreună cu soţia, soţul, copiii, soacra, socrul. Avem 1.187 de primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi municipali într-o formă de anchetă, ANI, DNA, DIICOT, pentru abuz în serviciu, lucruri absolut bizare„, a spus Ștefănescu presei.

Ștefănescu a anunțat că a fost aleasă o nouă echipă de conducere județeană care, împreună cu Luminița Jivan, este convins că va face treabă, cu atât mai mult cu cât toți primarii de orașe sunt în noua echipă de conducere a partidului.

Articolul precedentABUZ! CNA suspendă emisia postului Realitatea TV
Articolul următorSchimb dur de replici între Sorin Grindeanu și Dacian Cioloș. Recursul compensatoriu, mărul discordiei