Un ebulment format în urma fenomenelor meteorologice din ultima vreme a determinat autoritățile să oprească circulația pe DN 57, chiar înainte de Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase cascade din lume.

Circulaţia rutieră a fost oprită în această dimineață pe două drumuri naţionale din judeţul Caraş Severin. Pe un drum au căzut pietre de pe versanţi, iar pe celălalt s-a produs un accident cu doi răniţi.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 57B, între localităţile Iablaniţa şi Globu Craiovei, judeţul Caraş Severin, au căzut pe drum pietre de pe versanţi. Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers, până la degajarea drumului.

Pe DN 68, în localitatea Băuţar, s-a produs un accident rutier, în care şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat în gardul unui imobil, după care a fost proiectat din nou pe drum, unde blochează circulaţia. În urma accidentului două persoane au fost rănite, iar circulaţia a trebuit oprită pe ambele sensuri de mers pentru intervenția personalului medical.

Articolul precedentNoi avertizări de instabilitate atmosferică pentru Caraș-Severin
Articolul următorNatalia Intotero la masă cu elevii cărășeni FOTO