O parte dintre liderii judeţeni PSD s-au exprimat într-o discuţie avută la Parlament, duminică seara, cu Liviu Dragnea, pentru aplicarea unor sancţiuni în Comitetul Executiv (CEx) de luni pentru vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu şi secretarul general Marian Neacşu, putând să se meargă până la excludere.

De asemenea, la discuţiile lui Dragnea cu o parte din liderii PSD s-a avansat şi propunerea ca în CExN să se aplice o formă de sancţiune şi pentru preşedintele organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, precum şi pentru preşedintele organizaţiei judeţene PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, au declarat duminică, pentru Mediafax, surse din partid.

În cazul lui Ţuţuianu şi Neacşu, participanţii la discuţiile din Parlament au avansat varianta excluderii din partid, în timp ce pentru Pandea şi Mocioalcă, propunerile au fost ca aceştia să fie schimbaţi din fruntea organizaţiilor judeţene pe care le conduc dar să rămână membri ai partidului, au mai declarat sursele citate.

Liviu Dragnea a dat duminică strigarea locotenenţilor înaintea Comitetului Executiv Naţional. Liviu Dragnea a avut o întâlnire cu mai mulţi lideri PSD în biroul său de la Camera Deputaţilor, potrivit unor surse din conducerea PSD.

Citește mai mult pe Realitatea.net

Articolul precedentCOD GALBEN de vreme severă
Articolul următorPompierii reiau lupta cu flăcările în Semenic, un elicopter îi va ajuta la stingere VIDEO