Miercuri, 10.06.2020, a fost externată de la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa ultima  persoană bolnavă de COVID-19 din judeţul Caraş-Severin.

Este vorba despre o pacientă în vârstă de 73 de ani  care a fost internată pe data de 20.05.2020. Pe parcursul şederii în spital, pacientei i s-au făcut 6 teste pentru depistarea coronaviruslui, 4 dintre acestea  ieşind pozitive, iar ultimele 2, realizate la interval de 48 de ore, au ieşit  negative. În ciuda faptului că pacienta suferă de diabet zaharat şi prezintă patologie cardio-vasculară, aceasta s-a refăcut complet, starea acesteia la externare fiind una foarte bună.
 Deşi miercuri a fost  a  20-a zi consecutivă în care judeţul  Caraş-Severin  nu a înregistrat nici o îmbolnăvire de COVID-19, prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian  Gâfu, roagă  cetăţenii să continue respectarea normele de igienă, prevenţie şi distanţare socială şi să urmeze în continuare sfaturile autorităţilor, pentru a putea menţine această situaţie pozitivă din  judeţul nostru.
  

Articolul precedentAna Birchall, la „Legile Puterii”: Dăncilă a jurat pe Biblie, înainte să fie premier. Știu că la Scroviștea a fost acest episod
Articolul următorAccident grav în Timiș, a fost solicitat elicopterul SMURD