????????????????????????????????????

Ministerul Afacerilor Interne a lansat Campania „O viaţă cât un centenar”, prin care se dorește aducerea în prim-plan a românilor născuţi în anul 1918, anul Marii Uniri.

În cadrul campaniei, în perioada următoare, angajați ai Ministerului Afacerilor Interne din întreaga țară vor ajunge la cele 250 de persoane care au împlinit sau vor împlini în anul 2018 vârsta de 100 de ani pentru a-i cunoaște, pentru a le asculta poveștile și pentru a învăța din experiența unui veac trăit în România. O singură persoană din județul Caraș-Severin se numără printre acei 250 de români care pot aniversa 100 de ani în anul centenarului Marii Uniri.

”În județul nostru, există o singură persoană care împlineşte anul acesta un secol de viaţă, domnul Iosif Vidu, din comuna Lăpuşnicu Mare. Acesta va primi miercuri, 20 iunie, vizita prefectului judeţului Caraş-Severin, domnul Matei Lupu, însoţit de reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Inspectoratului pentru Situaţii de
Urgenţă „Semenic” al Județului Caraş-Severin şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Gl.bg.Vasile Zorzor” Caraş-Severin” anunță Mihaela Badea, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Caraș-Severin.

Sursa foto: Expoziție de fotografii SIMFEST 2017

Articolul precedentSalvamontiștii le recomandă turiștilor care merg la munte să se ferească de trăsnete și fulgere
Articolul următorIncendiu și la Bozovici FOTO