Aproximativ 90 de câini și pisici din comunele cărășene Sasca Montană și Cărbunari vor fi sterilizate gratuit la sfârșitul lunii iulie pentru a opri înmulțirea necontrolată a animalelor.

O timișoreancă, ce a moștenit o casă în acea zonă, a fost revoltată de cruzimea metodelor localnicilor nemulțumiți de apariția puilor de câini și pisici și inițiază o campanie de sterilizare la care sunteți invitați și dumneavoastră să donați.
Evenimentul va avea loc în perioada 31 iulie – 2 august și este organizat de Adriana Popa.

“Care este scopul acestei campanii: reducerea numărului de animale abandonate, prevenirea cruzimii față de animale, mai ales față de puii care se nasc de nedoriți și sfârșesc prin a muri în chinuri, aruncați prin diverse locuri, educarea oamenilor și informarea acestora cu privire la faptul că există și sterilizarea ca modalitate de control a înmulțire a acestora”, spune timișoreanca.

Adriana Popa ar dori să fie sterilizate aproximativ 90 de animale de la Sasca Montană și Cărbunari. Pentru realizarea acestui scop, oamenii pot contribui cu câte o donație prin intermediul siteului Asociației Tac Social, implicată în acțiune adaugă Adriana Popa.

“Oamenii ar putea intra pe www.tac.social, deschide pagina, donează un pic și acolo sunt mai multe posibilități de donare. Fiecare și-o alege pe cea pe care o dorește, cu condiția să specifice atunci când face donația pentru campania de sterilizare din Cărbunari-Sasca”, mai spune Adriana Popa

Sursa: Realitatea de Caras-Severin