Cadavrul unui bărbat de 63 de ani din Reșița a fost descoperit în parcul Muzeului de Locomotive din zona Triaj. În urma unei sesizări făcute în jurul orei 11.00, polițiștii s-au deplasat la fața locului, bărbatul fiind găsit fără suflare lângă o bancă.

Echipa de criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a fost mobilizată  după ce în Muzeul de Locomotive din Triaj, unde a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat. Conform polițiștilor, veniți la fața locului, bărbatul nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul bărbatului a fost transportat la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului și a momentului în care acesta a survenit. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.
În aceeași zonă, în urmă cu aproximativ o săptămână, a mai fost descoperit cadavrul unui bărbat în vârstă de 50 de ani, tot din Reșița. Și în acel caz continuă cercetările.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin

Articolul precedentCulisele statului paralel – Dosarul Băneasa: Erori judiciare orchestrate de un judecător internat la Psihiatrie și cercetat pentru fapte penale
Articolul următorCulisele dosarului „Ferma Băneasa”: A venit Becali în birou și a început „Măi păcătoșilor, măi prăpădiților!”