O zi neagră a fost pe șoselele din vestul țării. Accidentele s-au ținut lanț chiar dacă traficul se desfășura în condiții normale din punct de vedere al condiților metorologice.

Pe autostrada care leagă Timișoara de Arad a avut loc un accident. Doua autoutilitare s-au ciocnit in mers, iar in urma impactului marfa din cele doua s-a imprastiat pe sosea. Soferii care au trecut prin zona accidentului au fost cei care au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns si echipaje ale ambulantei si pompierilor.

Cei doi soferi erau singuri in cele doua masini si au fost raniti usor.

Un accident în care au fost implicate două autoutilitare. Marfa transportată s-a împrăștiat pe șoseaua de mare viteză.

Un alt accident grav a avut loc pe soseaua ce leaga Timisoara de Resita. 6 oameni au fost raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit violent la Bocsa. O persoana a ramas incarcerata, iar la fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri din Resita, ambulante si politisti. Pompierii s-au chinuit sa-l recupereze pe ranitul ramas blocat in caroseria zdrobita. Toti cei sase raniti au fost transportati la spital.

Alte accidente au avut loc între Timișoara și Orțișoara, în intersecția dinaintea intrării sub pasajul de pe Popa Șapcă din Timișoara.

La orele serii, la intersectia strazilor Inocentiu Klein si Carlova. Doua masini s-au izbit, iar in urma impactului un om a fost ranit. Acesta a primit ingrijiri la fata locului fiind transportat apoi la spital.

Sursa: Realitatea de Timiș

Articolul precedentAutocarele zăpezii revin la Muntele Mic, timișorenii, lugojenii și caransebeșenii ajung mai ușor la schi
Articolul următorVIDEO Mihai Goțiu, contre dure cu reprezentanții Ministerului Mediului despre distrugerea PN Semenic-Cheile Carșului