PSD a votat ca Mihai Fifor să nu mai fie șef de campanie, el fiind înlocuit cu o echipă care se va ocupa de organizarea electorală a partidului înainte de alegeri. El fusese anunțat ca șef de campanie al Vioricăi Dăncilă chiar la Moldova Nouă.

Cei din PSD au vrut să-l schimbe pe Fifor și din funcția de secretar general al PSD, dar această propunere nu a fost supusă la vot de Viorica Dăncilă.

Totodată, au început represaliile în PSD după ce Guvernul Viorica Dăncilă a picat. Trei deputați au fost dați afară. Este vorba despre Sorin Marius Bota, Mihăiţă Găină şi Gabriel Petrea. Toți trei au fost excluși din partid de Viorica Dăncilă, la ședința Cex de vineri, anunță Realitatea TV.

Cex-ul PSD a început de la ora 18.30, la Vila Lac, acolo unde partidul căută vinovații pentru pierderea guvernării.

Viorica Dăncilă și-a chemat oastea pentru a vedea ce e de făcut după ce PSD a plecat de la guvernare.

Înainte de ședința CEX a PSD de vineri, fostul premier Viorica Dăncilă a declarat că nu pleacă din funcție și rămâne în cursa pentru prezidențiale.

”Suntem o echipă unită și mergem împreună mai departe. Vom organiza partidul astfel încât să obținem un scor bun la alegeri. Vrem să maximizăm rezultatul alegerilor, să beneficiem de experiența și implicarea fiecăruia.

Nu vom face un congres înainte de alegeri pentru că nu este timp”, a spus Viorica Dăncilă înainte de Cex.

Articolul precedentUn autoturism a rupt un tractor în două lângă Goruia FOTO
Articolul următorAutonom sponsorizează educația din Reșița