Agenția Națională de Integritate a emis astăzi o decizie de conflict de interese administrativ pentru primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma.

”În calitate de primar (mandatul 2016 – 2020), a încheiat în data de 14 decembrie 2016 un contract de comodat cu o asociație în cadrul căreia soția persoanei evaluate deține calitatea de membru fondator și funcția de vicepreședinte, încălcând astfel dispoziţiile art. 70, ale art. 71, respectiv ale art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, coroborate cu dispozițiile art. 75, lit. a) din Legea nr. 393/2004 (text în vigoare pentru perioada evaluată)” transmite ANI printr-un comunicat de presă.

Inspectorii de integritate susțin că i-au adus la cunoștință primarului Adrian Torma această decizie și i-au cerut să prezinte un punct de vedere scris, dar acel punct de vedere nu ar fi fost trimis.

Deși am încercat să-l contactăm pe primarul Adrian Torma cu privire la această situație, acesta nu a putut fi contactat până la această oră.

Articolul precedentFondatorul Muzeului Regiunii Porților de Fier, omagiat la Turnu Severin
Articolul următorCozmin Gușă: „Sper ca atitudinea în PSD să fie: identificarea obraznicilor, punerea la colț, apoi un proces de analiză a fiecăruia”