Așa cum promitea în urmă cu doar câteva săptămâni, Adrian Torma a semnat încă un proiect cu finanțare europeană pentru Moldova Nouă, împreună cu Sorin Maxim, directorul  ADR Vest.

”Astăzi am mai punctat un moment importantant pentru orașul Moldova Noua.
La sediul ADR VEST am semnat contractul de finantare pe axa 3.1 prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL REGIONAL 2014-2020 cu titlul “Reabilitare, modernizare Școala Gimnaziala Alexandru Moisi, sala sport si dependințe” in valoare de 5.707.214,33 lei (aprox. 1,3 milioane euro)” spune primarul.
Școala generală nr. 1 din Bosneag va trece printr-o reabilitare generală, o reabilitare care va aduce la standarde europene acest edificiu emblematic al formarii educaționale din Bosneag.
”Pentru mine, ca cetățean, este o mare satisfacție pentu ca primii 4 ani ai de învățământ i-am petrecut in aceasta minunata școala.
Ca primar, încep sa vad rezultatele muncii depuse de mine si echipa din primărie.
Așa cum sunteti obișnuiți voi fi foarte direct si transparent cu dumneavoastra si am un mesaj si pentru “haita” si “haterii” de serviciu:
Din 2007, când au apărut finanțările europene, Primăria Moldova Noua a accesat prin ADR VEST doar un singur proiect – reabilitarea policlinicii – proiect depus de Primar Chisăliță. Proiect care nici acum nu este funcțional si la care lucram sa îl punem pe picioare, în 2018. Pe vremea “haitei” 0
 proiecte europene. Din 2016 avem deja 7 proiecte depuse, 2 semnate și încă 4 în lucru” a mai declarat edilul de la malul Dunării.

Primarul spunea, încă de la semnarea primului contract de finanțare cu ADR Vest, că are mai multe proiecte în lucru și că vor mai urma astfel de semnări de contracte.

”Toate proiectele mari se construiesc cu multa munca, sacrificii si răbdare. In spatele acestor proiecte stau oameni care merita felicitați, oameni care fac sacrificii si muncesc “pe rupte“ pentru ca aceste proiecte sa fie scrise, depuse si implementate.
Mulțumesc echipei din primărie, partenerilor din proiect, echipei ADR si, in primul rând, Lui Dumnezeu pentru aceste momente de satisfacție profesională. 
Puterea de a fi buni sta in noi!” a mai transmis primarul Adrian Torma.

Articolul precedentA murit trăznit în timp ce culegea afine
Articolul următorLiceenii petrec vacanţa la UPT: Electronics Summer University, la a III-a ediţie