Primăria Orașului Oravița informează cetățenii că în aceste zile grele, în care toți oamenii trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să rămână cât mai mult în casă, respectând măsurile impuse, în scopul prevenirii și limitării răspândirii virusului COVID-19, a constituit grupul de inițiativă și voluntariat, care să vină în sprijinul cetățenilor.

Pe această cale, responsabilii Primăriei se adresează persoanelor singure, cu probleme de sănătate, în vârstă, de altfel și cele mai expuse acestei pandemii, dar și persoanelor cu dizabilități locomotorii sau aflate în alte situații speciale, pentru a ne solicita sprijinul privind cumpărături alimentare, de medicamente sau orice alte necesități care intervin în această perioadă.
Locuitorii stau acasă, iar voluntarii fac cumpărăturile, deconturile fiind făcute pe baza bonului fiscal emis de magazinele sau farmaciile alese de fiecare preferință în parte.
Apelând numerele de telefon 0773 843 835 / 0741 298 936 veți putea solicita ajutor, iar echipa de intervenție se va ocupa de dumneavoastră respectând toate măsurile impuse.

Același anunț îl fac și tinerii din Asociația Tinerilor Ortodocși care se oferă voluntari pentru a-i ajuta pe bătrânii care au nevoie de cumpărături. Iar la Moldova Nouă membrii PSD se oferă voluntari pentru cei fără ajutor.

Imagine

Articolul precedentNici de rujeolă nu scăpăm, noi cazuri în Caraș-Severin
Articolul următorIohannis, așteptat să emită decretul prin care instituie starea de urgență! Declarații de presă la ora 15.00