Doi poliţişti de la Serviciul Omoruri din Capitală au fost implicaţi într-un grav accident în judeţul Caraş-Severin. Cei doi anchetatori erau în zonă pentru audieri în dosarul Colectiv. 

Cei doi răniți au fost internați în spitalul din Caraș-Severin.  Ei se aflau  în autospeciala de serviciu, când au fost loviți de un tir. În urma impactului, mașina în care se aflau polițiștii s-a răsturnat într-un șanț.

Polițiștii sunt anchetatori la Serviciul Omoruri și erau în Caraș-Severin pentru audieri în dosarul Colectiv, în legătură cu imaginile care au surprins intervenția pompierilor la incendiul din club.

Erau prezenți la Caraș-Severin, întrucât o parte dintre pompierii care lucrau la vremea respectivă în București s-au mutat acolo între timp.

Articolul precedentCifre care ne dau fiori: crește mult numărul celor infectați cu coronavirus. 555 de cazuri în doar 24 de ore
Articolul următorNelu Tătaru, după RECORDUL de cazuri noi, la Realitatea PLUS: ”Nu avem măsuri legislative în acest moment. Recomand în continuare respectarea regulilor”