Deși mai are doar câteva zile de mandat, spune el, Adrian Torma a făcut public pe pagină personală de Facebook 3 cazuri care l-au frustrat, deoarece edilul socotește că a creeat toate condițiile necesare pentru a păstra orașul Moldova Nouă curat!

Adrian Torma postează trei înregistrări video legate de proastă creștere chiar pe contul său de Facebook.

Un cetățean abandonează deșeuri din construcții lângă containerul de gunoi menajer , având posibilitatea de a contacta firma de salubrizate de deșeuri.

Publicată de Adi Torma pe Vineri, 9 august 2019

Un alt cetățean din Moldova Nouă a abandonat o canapea la marginea satului.

Publicată de Adi Torma pe Vineri, 9 august 2019

Iar ultimul caz, un “ cocalar “ cum se exprimă Adi Torma, deși  a nimerit locul de depozitare, nu s-a mai obosit să arunce gunoiul în container.

Publicată de Adi Torma pe Vineri, 9 august 2019

Din fericire, însă, toate aceste cazuri  au fost filmate cu camera de supraveghere și toți cei 3 cetățeni au primit amendă bine meritată!

Primarul Adrian Torma declară că orașul nu poate să fie curat atât timp cât nu există civilizație. Iar amenda  nu înseamnă Civilizație!

Acesta mai spune și că “ Orașul este așa cum este comunitatea , nu cum ește primarul”. “Puterea schimbării stă în NOI, nu doar în primar !“  mai spune Adrian Torma.

 

Articolul precedentAsociața ”Acasă în Banat” se mută în casă nouă
Articolul următorMămică disperată după ce instanța refuză ordin de protecție pentru tatăl fetei care, se pare, o abuzează sexual pe fetița lor