Primarul Reşiţei nu a avut emoţii pentru obţinerea unui nou mandat. Popa a câştigat relativ uşor cel de-al doilea mandat.   După primele estimări a obţinut mai mult de 60 la sută din voturile reşiţenilor.

„Noi adunăm voturile de pe secţii, facem numărătoare paralelă, dar din ceea ce am adunat suntem bine de tot peste PSD. Facem calcule să vedem cine mai intră cineva în consiliul local, dar suntem la peste 60%. La judeţ, pe Reşiţa avem un rezultat foarte bun, chiar dacă avea emoţii vizavi de comune, pentru că încă sunt fiefuri PSD, dar se pare că are rezultate bune şi în celelalte localităţi. Noi ne doream un rezultat bun la Reşiţa pentru judeţ, ca să contracarăm eventuale rezultate defavorabile în alte zone, dar nu e cazul. Cifre exacte nu ştim încă dar e foarte bine”, a declarat Ioan Popa.  

Romeo Dunca, proaspăt intrat în PNL, a reuşit să obţină un prim mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, în defavoarea actualului preşedinte Silviu Hurduzeu, de la PSD. Dunca spune că cel mai mult a contat că oamenii l-au simţit că a fost sincer.  

Sursa: Realitatea de Caras-Severin