Două autoturisme s-au ciocnit, miercuri, pe DN 57, pe raza localităţii Greoni, şi două persoane au ajuns la spital, după ce un tir ce transporta rapiţă a fost lovit de un autoturism şi automarfarul a început să piardă din încărcătură, ceea a făcut ca şoseaua să fie foarte alunecoasă.

„În momentul producerii accidentului tirul staţiona, deoarece, şoferul a observat că s-a deschis oblonul remorcii şi pierdea din încărcătură. Astfel, o porţiune de circa 300 metri de şosea este acoperită cu rapiţă, fiind foarte alunecoasă. La faţa locului acţionează două echipaje ale pompierilor militari din Oraviţa, dar şi ale IPJ Caraş-Severin. Echipajul SMURD al Secţiei de Pompieri Oraviţa a acordat primul ajutor persoanelor rănite şi a transportat una din victime la spital. Cea de-a doua victimă a refuzat iniţial transportul la spital, dar ulterior, pentru că prezenta o plagă la nivelul capului, a acceptat să meargă la spital, fiind transportată de un participant la trafic”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Un alt echipaj al pompierilor din Oraviţa a intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI prin curăţarea carosabilului, de rapiţă. Potrivit poliţiştilor, prima maşină care venea în spatele tirului a frânat preventiv, iar cea de-a doua maşină nu a păstrat distanţa, fapt pentru care între cele două autoturisme a avut loc o coliziune faţă-spate. Timp de mai bine de o oră circulaţia se desfăşura alternativ, pe un sens de mers.

Articolul precedentCampanie de sterilizare încheiată la Oravița FOTO
Articolul următorAccident mortal pe DN 6 FOTO