Un grav accident de circulație a avut loc pe DN 68 în localitatea Voislova după un carambol serios între trei vehicule.

Polițiștii au anunțat producerea unui accident rutier de pe DN 68, la Voislova. Sunt implicate 3 autoturisme, cauza probabilă de producere este coliziune față-spate. Sunt două persoane rănite, conducătorul și pasagerul unei autoutilitare (cea vinovată de producere), pasagerul este resuscitat iar conducătorul auto este rănit ușor. Poliția a explicat că timp la ora producerii a fost blocat traficul pe ambele sensuri.

”Un bărbat de 21 de ani, din Zăvoi, conducea auto dinspre Hațeg spre Caransebes. A oprit cu intenția de a vira la stânga. A fost lovit din spate de o autoutilitară, înmatriculată în București, condusă de un bărbat de 56 ani, din Caraș-Severin.
Aceasta, la rândul ei, a fost lovită din spate de o altă autoutilitară, înmatriculată în județul Mureș, condusă de un bărbat de 31 de ani, care a fost rănit ușor. În această autoutilitară era un pasager, bărbat de 24 de ani, care a decedat” transmit polițiștii.

Salvatorii au solicitat și elicopterul SMURD în zonă, dar se pare că una dintre vieți nu a mai putut fi salvată, cu toată strădania salvatorilor.

Articolul precedentWaldemar Murgu preia mandatul Cristinei Bacer
Articolul următorMișcări serioase de trupe dinspre PSD Caraș-Severin către PRO România